MRS Hundesalon & BehandlingsklinikVelkommen til MRS Hundesalon & Behandlingsklinik.


MRS Hundesalon & Behandlingsklinik er ejet af mig; Michelle Rehder Sørensen. Hele salonen og klinikken er bygget ​op på, at hunde skal blive respekteret og ​håndteret ordenligt. Vi er derfor meget fokuserede på at tilbyde højkvalitets service og tilfredshed til dig og din hund. Vi kan med garanti love dig, at din hund får en fantastisk oplevelse.


Hundesalonen og behandlingsklinikken ligger i natursmukke omgivelser i Søndersø på Nordfyn, kun 5 km fra Odense N. Salonen og Klinikken er indrettet med 2 udendørs indhegninger, hvor din hund kan rende rundt og hygge sig, samt en indendørs. Alt dette er til for at undgå, at din hund skal være fastspændt eller lukket inde, da det bestemt ikke er noget, som vores små venner kan lide. Hos os er der altid 100% fokus på, at din hund får den bedste behandling. Da vi ligger meget vægt på, at det skal være på hundens præmisser, prøver vi samtidig at skabe det perfekte indeklima vha. vores aircondition og udsugning.


Jeg er uddannet KynoMyo Terapeut (Hundemassør) med speciale i dybdegående, velvære, udstrækning, stress punkter og bindevævet. Jeg er udannet KynoKranio Terapeut (Kraniosekralterapi) med speciale i, at kroppen skal genfinde sin naturlige balance igen. I 2022 blev jeg færdiguddannet osteopat. Dermed kan der tilbydes professionel behandling af din kære hund.


Jeg er utrolig glad for alle dyr, dog er især hunde og heste min store passion. Jeg er vokset op med hunde omkring mig fra barnsben af og har redet på heste, så langt tilbage jeg kan huske.


Jeg har, sammen med min kæreste Henrik, to Staffordshire Bull Terrier, som hedder Taya og Todo (mor og søn). Det er derfor ingen hemmelighed, at det er vores yndlingsrace. Jeg startede i sin tid MRS Hundesalon & Behandlingsklinik op, da hunde for mig er noget helt ubeskriveligt at arbejde med. Lige så meget jeg giver dem, ligeså meget giver de mig tilbage. Jeg kan ikke forstille mig at arbejde med noget andet. Ingen hunde er ens, og det synes jeg er rigtig fantastisk. Alle har forskellige personligheder. For mit vedkommende er det det bedste, jeg nogensinde har gjort. Jeg har drømmejobbet. Min største glæde her i livet er at gøre en forskel for de dyr, jeg har i hænderne.


På Facebook og Instagram kan alle, som er interesseret, følge med i, hvad der sker i MRS Hundesalon & Behandlingsklinik. Der vil løbende blive lagt før- og efter billeder op af nogle af de hunde, der har været på besøg. Der vil også indimellem være konkurrencer, hvor der bliver rig mulighed for at vinde forskellige ting.